Scoronlo

Lidmaatschap

We verwelkomen je graag als lid van Scoronlo!

In het lidmaatschap is inbegrepen:

  • toezending van het Jaarboek van Scoronlo
  • toegang bij lezingen
  • toezending van de nieuwsbrief van Scoronlo met informatie over activiteiten
  • korting op boeken die Scoronlo aanbiedt aan de leden
  • deelname aan de jaarlijkse algemene ledenvergaderingen

En natuurlijk stellen we het zeer op prijs als je actief wordt in de vereniging en een taak op je wilt nemen. Klein of groot, af en toe of voor langere tijd: alles kan en mag.

Contributie
De contributie bedraagt minimaal € 20,- per kalenderjaar. Een extra vrijwillige bijdrage stellen we zeer op prijs! Op ons aanmeldingsformulier kun je toestemming geven om de contributie met ingang van het volgende kalenderjaar tot wederopzegging automatisch te laten incasseren. De incasso van de contributie vindt plaats in het voorjaar, nadat de algemene ledenvergadering de hoogte van de contributie heeft vastgesteld.

Na aanmelding ontvang je onze welkomstbrief met informatie en een verzoek om de contributie voor het eerste jaar te betalen.

Geef wijzigingen aan ons door!
We vragen je wijzigingen van je gegevens aan de ledenadministratie door te geven! Het gaat om wijzigingen zoals verandering van woonadres,  een nieuw e-mailadres, een nieuw telefoonnummer of een nieuw bankrekeningnummer (IBAN).

Opzeggen van het lidmaatschap
Na aanmelding ben je lid van Scoronlo totdat je opzegt. Je kunt je lidmaatschap opzeggen tegen het einde van het kalenderjaar, met een opzegtermijn van vier weken. Geef je opzegging dus uiterlijk 30 november door aan de ledenadministratie!

© 2024 Scoronlo

Thema door Anders Norén